fredag 18 december 2009

Vietnam och Uppsala

I mitten på Januari fyller min lilla mamma femtio år, och för att fira detta har hon bjudit med mig och min bror på en resa. Det har varit många turer fram och tillbaka gällande vart vi ska åka. Hon har länge varit inne på Thailand, men fick häromdagen för sig att Indien kändes som ett bättre förslag. Hon fick därefter ett mindre nervsammanbrott när hon insåg att det skulle ta för lång tid att skaffa visum till Indien. Istället blev hon deprimerad över tanken att åka till Thailand, som hon varit i så många gånger innan.
Nu har hon dock äntligen bestämt sig för att vi ska åka till Vietnam istället. Det ska bli mycket spännande, jag ser verkligen fram emot det. Alla åker ju till Thailand nu för tiden, så det känns inte lika attraktivt längre. Därför känns Vietnam helt rätt med tanke på att det ligger på ungefär samma ställe, men är ändå mindre exploaterat av turister.

Nu däremot bär det av mot Uppsala tillsammans med Mia för att hälsa på Sanne. Ska bli mycket roligt att komma bort från Gotland en liten stund och bara ägna sin tid åt att umgås med vänner. Vi hörs troligtvis något under helgen.


Vi tre för ett par år sedan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar