torsdag 30 juli 2009

I storstaden på saftlandet

Fullproppade med tacos i magarna steg vi ombord på båten sent igårkväll. Jag och Ida började läsa cosmopolitan medan Arthur la sig för att sova. När vi tröttnade på att läsa om hur vi ska behaga män så plockade vi fram vår korsordstidning. Tankeverksamheten var inte på topp så det blev många dumma gissningar och felskrivningar. Vi hade särskilt stort problem med att lösa ordet som skulle passa in på "luftrör i badsjön". Den bästa gissningen vi hade var snerkel. Det faktum att vi inte ens då kunde komma fram till att det var ordet snorkel som söktes ger en hint om hur klartänkta vi var vid tidpunkten.
Efter att Ida väckte Arthur genom att försöka mata honom med nachos så gick korsordslösningen betydligt mycket bättre, vi skyller på att han störde oss med sitt snarkande.
Efter noll sömn på båten för min och Idas del så lyckades vi somna runt klockan sex hemma i Arthurs gamla lägenhet.


Ida och Arthur busade på båten.


Ida ute på däck.


Ute på däck.


Arthur och Ida fixade p-biljett efter att vi äntligen hittat en parkeringsplats.Klockan nio vaknade jag igen för att ringa viktiga samtal och sedan kunde jag inte somna om.
Med endast några timmars sömn i bagaget har jag under dagen hunnit med att hämta upp kameran som jag ska filma med i helgen och sprungit runt på stan för att shoppa. Jag blev överlycklig när jag hittade en klänning som jag suktat efter hela våren som det dessutom var rea på! Jag fick även med mig två linnen från topshop som var mycket välbehövligt.


Nu sitter jag och Ida hemma hos Kalle och väntar på att maten ska bli klar. Köttfärssås och spagetti blir det, mumma!Jag och Ida med våra nya klänningar.


Gotländsk nötfärs till köttfärssåsen, vad annars?


Ida blev rädd när Kalle tände gasspisen.


Mästerkocken.


Kocken missuppfattade och kokade sin tröja istället för spagetti.

2 kommentarer:

  1. Kul kul att vara i Storstaden igen. Vad är det för jobb? Audition?? Har inte hunnit skriva i anteckningarna från coompanion än men ska försöka få det gjort snart.

    SvaraRadera
  2. Jag ska filma drag race i eskilstuna igen. Ja har inte heller hunnit göra det än, men det blir väl snart antar jag.

    SvaraRadera