lördag 25 juli 2009

Mystiskt

Efter att ha varit på middag hos pappa igår så blev det en oplanerad utgång. Jag och Ida hade tänkt att gå till Gute men kön var olidligt lång, så istället tittade vi in en snabbis på Innegården innan vi slutligen gick till Munken. Inne på munken blev jag uppraggad av en skåning(igen!) vars kompis kom fram och frågade om jag ville dansa med honom, han var tydligen för feg för att ta initiativet själv. Mellanstadiedisco all over again!
Efter krogen blev det Max med en liten blandning av McDonalds eftersom fritösen på Max verkade ha gått sönder. Ida gjorde kvällens goda gärning genom att återlämna en väska till dess rätte ägare, men det är fortfarande oklart om det var en man, kvinna eller kanske möjligtvis en transsexuell?

Idag bestämde vi oss för att åka iväg och bada. När vi kom ut till bilen upptäckte vi dock något mystiskt på biltaket. Titta själva så får ni se:När mysteriet var uppklarat åkte vi ut mot tofta strand där vi solade och badade fram tills det började att blåsa på tok för mycket.


Vi låg bakom nisses bod.


Ida ville gärna leka med dom stora pojkarna på volleybollplanen.


Jag badade INTE med kläderna på.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar