måndag 10 augusti 2009

Ljuva tonår

Jag kom nyss att tänka på att det är en himla tur att det inte finns så många bilder bevarade på mig från min tonårsperiod, för helt ärligt, hur f*n gick man klädd egentligen?
Tajta och lågt skurna byxor(helst av märket savahn), ännu tajtare tröjor som slutade strax nedanför naveln och sist men inte minst, de omåttligt populära buffaloskorna. Tajt, tajtare, tajtast skulle det vara. Jag minns hur jag ibland brukade blöta ner mina linnen och sedan stryka dem torra när de hade blivit för slappa och jag inte hade tid att tvätta dem.
Jag skäms nästan när jag tänker på de kläderna man bar och skulle aldrig komma på tanken att sätta på mig något liknanade igen, oavsett hur trendigt det skulle bli(gud förbjude)! Hur kunde jag ens komma på tanken att sätta på mig en cerisrosa tröja med utsvängda armar, som dessutom var alldeles hårig? Jag minns att jag älskade den.
En sak som är säker, särskilt modemedveten var jag i alla fall inte. Tur att jag inte klär mig lika förskräckligt numera. Men vem vet, om tio år kanske jag tycker att kläderna som jag bär idag är minst lika fruktansvärda. Det återstår att se.


Här är jag, på Gran Canaria, blott 13 år.

4 kommentarer:

 1. Men! Ditt ansikte vill vi ju se :D

  SvaraRadera
 2. Nej hu, jag ser ut som ett anorektiskt litet barn!

  SvaraRadera
 3. Men varför har du blurrat ansiktet när det är kläderna du skäms över?

  SvaraRadera
 4. Det var ju kläderna jag ville visa, och ja jag skäms över mitt ansikte. Jag ser ut som ett benrangel

  SvaraRadera