onsdag 12 augusti 2009

Arbetsansökan och höstminnen

Just nu sitter jag här och tragglar med en arbetsansökan som ska vara inne idag. Varför ska det vara så svårt att skriva om sig själv egentligen? Man borde ändra på det där och låta någon annan skriva bra saker om en själv. Det ger ju faktiskt en mer objektiv bild. Men vad vet jag. Svammel, svammel..

Det känns förresten väldigt konstigt att det snart är höst igen och det faktum att jag inte har någon utbildning att återvända till. Jag saknar alla min klasskamrater väldigt, väldigt mycket.


En bild som Jonathan Bergqvist tog förra hösten till högskolan dalarnas kurskatalog. Det flashar förbi massa minnen om höst i Falun tillsammans med mina kamrater samtidigt som "mannen i den vita hatten" spelas ur högtalarna. Jag får rysningar.

3 kommentarer:

  1. Vad är det för typ av jobb du ska söka?Vilken härlig blogg du har, trevlig och fin så hit tar vi oss igen iaf jag=) Vilken är din absoluta favoritkaka?

    SvaraRadera
  2. Jag ska söka jobb som produktionsassistent. Tack, tack =). Favoritkaka, hmm vad svårt. Jag äter så sällan kakor. Biskvier är goda!

    SvaraRadera