torsdag 6 augusti 2009

Eldshow

Igår kväll var det den årliga eldshowen med gycklargruppen trix i nordergravar som man bara inte får missa (eller hur Mia?). Ett gäng heta och vältränade killar som kan konsten att hantera eld säger väl allt?!
När vi kom dit var det redan smockfullt, men som tur var hade Anton och hans vänner suttit där en längre stund och lyckats få tag i hyfsade sittplatser. Efter den magiska eldshowen så drog vi vidare till Effes och drack medeltidsöl. Jag, som redan hade för mycket under västen, blev ännu mer askalas. Men det var roligt ändå! En sak som är säker är att jag är väldigt envis när jag är onykter, jag tappade nämligen mitt skärp på vägen hem och upptäckte det när jag skulle gå och lägga mig. Istället för att strunta i det så skulle jag givetvis ge mig ut för att leta efter det. Som tur var hittade jag det, om än en bra bit bort.


Jag bjuder på ännu en medeltidsklädd Annie.


Trix eldshow. Det är dock lite svårt att ta bra bilder på eld när man är onykter, men ni förstår säkert poängen ändå.


Idag har jag sovit länge, länge. När jag tillslut vaknade till liv följde jag med Ida till elgiganten där hon skulle köpa en ny mobil. Resten av dagen har spenderats på en filt i Idas trädgård där vi har roat oss med att prata om livets alla bekymmer. Ida lyckades även bli bajsad på, av en gräshoppa, så går det när man är elak mot djur.

1 kommentar: