måndag 8 juni 2009

Fredagen i Falun

Denna helg har varit underbar!

I fredags samlades vår klass igen efter våra praktikveckor i Stockholm. Nästan alla i klassen i alla fall. På dagen hade vi vårt sista seminarium där vi alla fick berätta om våra äventyr inom branschen. Efter det blev vi bjudna på supergoda smörgåstårtor där lärarna var med och även höll fina tal om hur de kommer sakna oss och de önskade oss alla lycka till i framtiden.

Vi ville fortsätta att hänga tillsammans med klassen och alla gick till Kopparhatten för att fika och fortsätta umgås. Det pratades gamla minnen, nya minnen och även en hel del politik då inte många visste vad de skulle rösta på valet på söndagen. Men som våra diskussioner brukar sluta så slutade även dessa med fler frågor i huvudet än vi hade från början, som en ändlös spiral!

Dagen avslutades på systemet där vi laddade upp för kvällen som skulle spenderas i vårt gamla näste Kaserngården. I samlingsrummet hade vi alltså vår förförfest inför den Stora dagen, 6:e Juni med examenssittning och utspark. Här spenderade vi fler timmar med prat, skämt och skratt. Som den gamla goda tiden. Mycket mysigt.

När klockan närmade sig midnatt var det några som var sugna på att dra ut och dansa på Harrys. Dessvärre hade inte många pengar för detta och stannade kvar på basen.

När krogen stängde begav sig några hem till Sebbe J för att ha efterfest där det dracks strårom, även fast det egentligen inte hade behövts. De andra vara kloka nog att gå hem till sitt för att samla krafter inför kommande dag. Klokt val!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar