måndag 8 juni 2009

Examenssittning & Utspark

Något trötta och slitna lyckades alla tajma in lunch samtidigt på Maestro. I väntan på bussen hem till Annika hängde vi på torget där falukalaset var i full gång. Väl hemma hos Annika sprang vi runt sex tjejer och försökte göra oss iordning samtidigt, det blev mycket "är det fint så här?", "hur ska jag ha håret?" och "ååå vilken fin klänning". När vi äntligen anlände till kåren så minglade vi med fördrinkar och ställde upp oss för fotografering hos skolfotografen.
Sittningen blev en galen upplevelse, vår klass var dem som hördes och syntes mest och vi fick ett antal onda blickar riktade mot oss. Men är det examenssittning så är det!

Maten var.. en upplevelse. Det serverades kött med kött, en och annan potatis och en massa sås, och oj vad mycket det var! Dennis som är vegetarian fick cous cous med potatis eftersom den utsökta micropajen som Sebastian hade fått tydligen var slut. En omvänd GI-metod med andra ord. En måltid som vi inte kommer glömma i första taget.

Under middagen fick varje program ett uppdrag att skriva ett tal åt ett annat program, vi fick uppgiften att skriva ett tal åt tandhygienisterna. Vårt tal blev som vanligt urflippat och speciellt riktat mot en viss Sofia som Olle försökt fånga in i sitt nät ett flertal gånger.

Efter att ha avslutat sittningen med att sjunga "rararararajrajrajrajraj raj" om och om igen så rullade vi ner en trappa för att dricka mer öl. Där dansades det, lånades pengar till höger och vänster och framförallt pratades en hel del med allt och alla man inte har sett på två månader. För några blev det efterfest som avslutades med att Henrik rökte åtta cigaretter på rad, för andra bar det av hemåt tidigare. Men sammanfattningsvis så var det en fantastisk kväll som vi kommer att minnas, mer eller mindre.

Här kommer en kavalkad av bilder från kvällen:

Julian & Johns tal from Annie Hansson on Vimeo.

Ljudet är lite dåligt så här kommer en transkribering av talet:

"Vi är talare och..."


"Vi vill gratta Tandhygenistprogrammet och önska dom all lycka till.
Tack vare sina perversa orala böjelser har ni haft tid för att lära sig allt dom behöver veta om munskydd, tandtroll, karius och baktus och andra låtsattermer."

"Och..Olle Bergman som är en kompis till oss, som inte är här i kväll, han vill hälsa en sak. Sofia, varför hör du inte av dig. Facebook, lunar, helgonet, vad som helst, du kan väl lämna en liten kommentar. Måste man boka tid hos Käftis för att få ligga i den här stan? Tack så mycket."

Vi vill passa på att tacka för tre fantastiska år!

2 kommentarer:

  1. helt perfekt.

    SvaraRadera
  2. Ett jätte GRATTIS till examen, ni är så duktigt. Lycka till i framtiden.

    Kramar en stolt storasyster till Erika
    LÖVE JÖ systra mi

    SvaraRadera