lördag 27 juni 2009

Festivalen så här långt

Idag är det sista festivaldagen på Peace&Love. Vi har hunnit med mycket den här veckan. Vi har sprungit runt lite överallt och försökt att dokumentera festivalen. Under temadagarna filmade vi föreläsningar, debatter och mycket annat. Sista temadagen avslutades med att vi filmade Hoffmaestro. Det var ett fruktansvärt stort publiktryck redan innan konserten började. Jag som stod i scendiket såg hur person efter person blev överburen redan innan konserten började. Det var ett riktigt bra drag under konserten och sångaren som påstods ha brutit tån dagen innan hoppade runt som en galning.

Under första festivaldagen så filmade vi Elias and the wizzkids, Detektivbyrån, Monster magnet och Soundtrack of our lives. Vi hann även med att se lite på Bullet, Backyard babies, Lars Winnerbäck och slutligen Mötley crue.

Igår, fredag, hade vi inte så mycket att göra på förmiddagen så vi filmade funktionärer i arbete och fotade stillbilder på Pete Doherthy, Timbuktu, Babyshambles och The Sounds. Därefter gjorde vi oss redo för att göra en flerkameraproduktion på Turbonegro. Som vanligt när Turbonegro spelar så kan man inte låta bli att stå still, i sina udda kostymer levererade de en fartfylld upplevelse. Efter Turbonegro laddade vi om innan vi skulle filma Mando Diao som var den sista konserten på stora scenen. När vi hade filmat de första tre låtarna så stannade jag och Micke kvar för att lyssna på resten av konserten. Konserten var bra, storslagen ljusshow och dansant publik. En liten besvikelse var dock att de spelade alldeles för många nya låtar som åtminstone inte jag kände igen. När man spelar på en festival så kan man inte räkna med att alla i publiken är inbitna fans. 

Idag laddar vi om för sista festivaldagen som jag hoppas kommer bli minst sagt storslagen med Håkan Hellström som avslutar det hela. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar