tisdag 23 juni 2009

Fred&Kärlek

Ja då var första arbetsdagen på peace&love avklarad. Dagen började med möten och kontraktskrivning på högskolan, vi blev även fotograferad så nu kommer vi snart att hamna på skolans hemsida. Hoppas att vi blev stiliga. 

När vi anlände till presscentret i borlänge så var vi självklart inte med på listan eftersom som någon smart person hade glömt tala om att även de som filmar åt peace&love måste ackreditera sig. Men efter några samtal hit och dit så fick vi tillslut vår access till festivalen. Innan vi begav oss ut med våra kameror hade vi ett möte med Year Zero där vi gick igenom vad som ska filmas de kommande dagarna. Annars har dagen varit ganska lugn, vi har filmat lite debatter och andra smågrejer, en skön uppvärmning inför nästkommande dagar.

När vi åkte tillbaka till falun och skulle lämna av Erika i slätta så såg vi något väldigt obehagligt i en konstigt parkerad bil, det såg precis ut som att det satt en person alldeles orörlig i förarsätet. Alla blev livrädda och trodde att det kunde vara en död människa. Tillslut tog Sebastian mod till sig och gick fram för att se vad det var. Turligt nog var det bara framsätet som var framfällt och tygstycket runt nackskyddet som hängde ner lite. Hela den här händelsen påminner mig om "rymdmannen" som min gamla granne Erik såg i min systers bil för många år sedan. Men hur troligt är det att det skulle sitta en kille i en rymdhjälm i en bil som dessutom ägdes av min syster? Det här kändes mycket mer verklighetstroget.

Nu ska vi vila upp oss inför morgondagen. Förhoppningsvis blir det lite bilduppdatering då också.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar