onsdag 18 november 2009

Första arbetsdagen

Jaha, och så var första arbetsdagen avklarad. Jag har börjat hoppa in som vikarie på mitt gamla jobb nu när dom behöver folk i julrushen, åtminstone till en början. Skönt att ha något att göra ibland. Idag blev det en kort dag eftersom jag mest skulle repetera kassan, men det gick ju som på räls. Imorgon blir det en heldag, då blir utmaningen att lära sig hitta i butiken. Det ser ju inte alls ut som det gjorde sist jag jobbade, haha.
Nu ska jag diska upp min disk, dra en vända med dammsugaren och sedan luta mig tillbaka med andra delen i twilightserien, New moon. Vill gärna ha läst klart boken innan jag ser nästa film, som för övrigt har premiär i dagarna.



Jag bjuder på en lite vampyrinspirerad bild med blek hy och gyllenbruna ögon så länge. Det är bara tänderna som saknas, men dom kommer fram när jag är arg. Jag lovar.

4 kommentarer:

  1. Så bra med jobbet! jag fick precis lite extraknäck jag med under jul och nyår..håller med känns så mycket söknare att ha något att göra...
    de låter klokt att läsa klart boken först!
    själv ska gå och se filmen nu på lördag! ska bli så skoj! har väntat så länge nu :)

    ha de gött
    kram Tess

    SvaraRadera
  2. Tess: Ja, det är skönt att ha något att göra även om det inte är det man vill hålla på med allra mest. Jag plöjer boken nu, så snart kan jag nog gå och se filmen också :). Hoppas vi ses snart. Kram

    Ida: Thanks, tycker det är lite läskigt med gulbruna ögon dock. Men men.

    SvaraRadera
  3. Nej jag tycker inte det är ett dugg läskigt.. bara fascinerande! Du måste göra en sån bild på mig också :)

    SvaraRadera