tisdag 4 maj 2010

Ny månad

Nu har vi då helt plötsligt glidit in i månaden maj. Tiden går så ruskigt fort ibland. Det känns dock som att det blev ett bra avslut på den gamla och en härlig början på den nya månaden. I fredags hade jag dock beslutsångest över hur jag skulle spendera min valborgsmässoafton. Tillslut bestämde jag mig för att umgås med Linda och en arbetskamrat till henne (inklusive bihang), som visade sig vara ett gäng brunstiga pojkar i tjugoårsåldern. Men det var mycket trevligt, fram till dess att alla genom en fingerknäppning blev stupfulla. Det bjöds på både fontänspyor och brottning i gräset. Jag och Linda kände oss nästan som två dagisfröknar. När "ungdomarna" hade åkt vidare så gick den "mognare" delen av sällskapet vidare till en närliggande pub där de fanns oändligt med ölsorter.

Demonstrationen på första maj uteblev. Men istället hängde jag runt på en kompis arbetsplats där jag bl.a. fick leka lite med en guldbagge, vi hade roligt tillsammans. På kvällen begav jag mig till några vänner ett stenkast bort, tillsammans tog vi oss till en LO-fest i en gammal färgfabrik. Kvällen till ära så snurrade en kompis plattor där. Det dansades så att svetten rann.

Nu har arbetsveckan dragit igång igen, både igår och idag har jag arbetat i Uppsala. Efter jobbet igår våldgästade jag Mia och lagade middag tillsammans med henne. Det gillar vi.

2 kommentarer:

  1. Patrik Ekeberg5 maj 2010 09:37

    Vad sött du har skrivit om oss Annie!
    /Brunstig 20åring annars känd som Patrik

    SvaraRadera
  2. Haha, inget illa menat. Tyckte bara att det var lite roligt. Ni är så söta så :)

    SvaraRadera