söndag 16 maj 2010

Födelsedagsfest i Linköping

Igår bar det alltså av till Linköping. Under dagen åt vi lunch i solskenet, traskade runt på stan och tävlade genom att ro en roddmaskin(åtminstone några av oss).
Runt klockan åtta startade födelsedagsfesten som hölls i en lokal där Erikas pojkvän, Nicklas, hade dekorerat med massor av bilder på födelsedagsbarnen. Till en början så var stämningen på festen lite tryckt, men efter ett gäng med lekar och lagtävlingar så släppte detta.
Det blev en massa dans i alla dess former, främst buggande för min del. Jag fick för mig att jag ville lära mig ett häftigt bugg-move som en annan tjej hade gjort innan mig, men det slutade bara med att jag fick snygga brännmärken och en ömmande baksida. Det var hur som helst fruktansvärt roligt och jag har blivit extremt sugen på att börja på en buggkurs. Någon som vill följa med?
När festen avtog åkte en hel drös med personer hem till Erika för att sova. När vi ramlade in i hennes lägenhet runt klockan fem på natten så fick vi för oss att steka på kött och äta detta tillsammans med bearnaisesås, riktigt gott!
Det var en riktigt lyckad fest och jag hade superkul hela kvällen. Tack för en rolig kväll!

Fina Erika.

 Falun-folket.

Micke och Tess rodde sig svettiga medan vi andra kollade på.

Jag har tyvärr inte några bilder från kvällen. Det betyder dock inte att det inte finns några. Det fotades en hel del av andra personer som säkert kommer att dyka upp så småningom.

3 kommentarer:

  1. Var lite belägrat i början, men som sagt det släppte ^^
    Det var riktigt trevligt, kan ju dock säga att jag var nykter innan jag hamnade i säng!

    SvaraRadera
  2. TACK för att du kom till mig :) Blir så glader! Känns som att vi inte hann me så mycket tid tillsammans, fast hela kvällen gick så fort så man hann ju inte me alls mycket kändes de som... eller är de ja som va för fuller och glömt...! Kul va de iaf och ja, det finns hur mycket bilder som helst! Ska åka till några av vännerna imorn och titta på dom, sen kommer de upp på facebook kan ja bestämt lova! kan även skicka dig några om du vill! Får komma upp till dig snart med och partaja! och såklart för att åka en tripp i skärgården! Kraaaam söt

    SvaraRadera