torsdag 22 oktober 2009

Min tjugiotredje födelsedag

Nu är snart min första dag som 23-åring till ända. Dagen började med att jag fick paket på sängen. Dock kom jag på mamma när hon stod köket och slog in paketen på morgonen, jag fick snällt gå och lägga mig igen och vänta. Under eftermiddagen råkade jag ha sönder en av mina presenter, så typiskt mig. Men snällaste mamma gick ner och bytte den åt mig, tack! På kvällen kom pappa, Ida och mostern tillsammans med två av mina kusiner på fika. Det har inte hänt mycket mer än så.
Jag måste passa på att tacka för alla fina presenter och gratulationer som jag har fått under dagen, det värmer. Här kommer några bilder på lite av det jag har fått.

Imorgon bär det av till den stora staden igen. Där vankas det födelsedagskalas med vännerna. Jag och Ida tar båten tidigt imorgon, så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Någon sömn på båten lär det förmodligen inte bli eftersom jag har sällskap av Ida, Arthur och en drös av hans vänner.


Vi hörs och ses.

1 kommentar:

  1. Grattis igen! Men du, egentligen är det ju din tjugiofjärde födelsedag med tanke på att du var 0 år på din första :) Aa, det tänkte du inte på va!? Hahaha.. Ha så kul i Stockholm och hälsa alla!Kramkram

    SvaraRadera