tisdag 20 oktober 2009

Födelsedagsplaner

Min bror studerar sista året på hotell- och restauranglinjen på gymnasiet, och det måste man ju utnyttja. Speciellt nu i födelsedagstider. Så imorgon ska han få laga en trerättersmiddag för att fira min födelsedag som egentligen infaller på torsdag. Det kommer nog att bli kanongott.

På självaste födelsedagen kommer det att bli lite fika och firande här hemma tillsammans med de få nära och kära som är kvar på ön, och på fredag åker jag till Stockholm tillsammans med Ida för att ha födelsedagspartaj tillsammans med vännerna. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt har chans att komma, det vore verkligen den bästa presenten!


Jag hoppas att vi ses på fredag.

P.S. Vi ses hos Adele(istället för hos Kalle och Charlie) på fredag innan vi drar ut på krogen, jag återkommer senare med tid.
Tack igen Adele, du är bäst!

2 kommentarer:

  1. Känner mig jättetråkig att jag inte kommer, men det blir sånt farande och är ju inte stenrik direkt :(
    Du blev jättefin i håret! Passar dig! men slagertant vette fan om du ser ut som..haha, vem är den där funk?? :P
    Hoppas ögat är bättre och att ni får superkul på fredag! Hoppas också på uppdatering och bilder från festen sen! Kramkram

    SvaraRadera
  2. Det får bli en annan gång istället :). Tack så mycket! Haha, Funk är en gammal kompis till mig, han menar inget illa. Ha det bäst. Kram

    SvaraRadera