tisdag 13 juli 2010

Tivolihelg

Under veckoslutet var Ida här och hälsade på mig. Det är kul att få lite besök ibland, för alla andra vänner är så upptagna jämt. Vi hann med ganska mycket under de dagarna hon var här. På kvällarna efter att jag hade slutat jobba tog vi kvällsdopp och lagade god mat. När fredagskvällen kom så var vi alldeles för trötta för att vara ute sent, så det blev en biokväll istället.

När jag vaknade upp på lördagsmorgonen så hade Ida hunnit bränt hela högerhanden på spisplattan, så att istället för att shoppa som planerat blev det kurerande av brännskadan hela dagen och ladda om inför kvällens höjdpunkt, Gröna Lund! Med ett bandage lindat runt den brända handen så blev det åka av! Barnasinnet i oss väcktes till liv. När Gröna Lund stängde hade vi hittat ett gäng nya bekantskaper som vi gick vidare till en nattklubb med. Där var det svettigare än svettigt och alla kände sig jättegamla.

Under söndagen blev det bad och sol hela dagen. Därefter blev det grillning och lite mer bad innan VM-finalen i fotboll drog igång.Ida i skymningsljuset efter bad.

Melon är det bästa i den här värmen.

På Djurgårdsfärjan till Gröna Lund.

Karusell nummer två skall precis avverkas.

Ida var ingen hejare på trapporna upp till lustiga huset.


Här inne blev man snurrig.

Kärlekstunneln är ett måste.

Ida modig och åkte karuseller själv som var för läskiga för oss andra. Där hittade hon några nya kompisar, en av dem ser ni på bilden ovan.

Det blev inga slänggungor den här kvällen, de var dock vackra att titta på när det började skymma.


Slutligen slänger jag upp en mingelbild på oss tillsammans med de nya bekantskaperna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar