lördag 13 februari 2010

Spontant

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag gillar att bli överraskad.
Efter jobbet blev jag hämtad av pappa för att åka till honom och äta med middag tillsammans med min syster och hennes familj. Det var mycket trevligt, och maten var som vanligt fantastiskt god. Pappa är en riktig mästerkock, synd att det var brorsan som ärvde dom generna.
Hur som helst så hade jag förväntat mig att resten av kvällen skulle spenderas hemma framför tvn i min ensamhet. Men efter att ha blivit medbjuden på en drink av en arbetskamrat så skippade jag soffliggandet. Det blev en relativt nykter utgång, men lika bra var väl det eftersom majoriteten av sällskapet skulle jobba dagen därpå. Vi kunde underhålla oss själva trots nästintill ekande lokaler. Fuldansandet har numera fått ett ansikte.

Nu laddar vi om för en ny partykväll med pinglan på bilden ovanför. Pepp!

Förresten, pepparkaksgubben var inne och handlade igår igen. Vi trodde nästan att det hade hänt honom något eftersom han inte hade synts till på hela veckan. Både jag och Josefine drog en lättnadens suck när vi såg honom smyga omkring bland hyllorna igår. Han köpte fyra pepparkaksburkar.

2 kommentarer:

  1. Lever han endast på pepparkakor? Går det ens att köpa det året runt?

    SvaraRadera
  2. Ja, vi börjar nästan tro det. Han får väl baka egna sen när affärerna slutar sälja. Men än så länge har vi kvar några burkar på rusta

    SvaraRadera